Welkom bij La Focaccia Grande

Restaurant-Pizzeria
La Focaccia Grande

Bij La Focaccia Grande staat de mediterrane gezelligheid en sfeer centraal. De keuken is het kloppend hart van ons restaurant, waar Chef Enzo met liefde de meest heerlijke Italiaanse gerechten klaarmaakt. De geur van verse kruiden, de geluiden van lachende mensen en het klinken van glazen vormen samen de gezelligheid die zo kenmerkend is voor ons restaurant. Bij ons proeft u niet alleen Italië, u voelt het ook.

Contact opnemen

Van Zaandam naar oegstgeest

Mylaine en Umit uit Zaandam hadden nooit bedacht dat ze op de Kempenaerstraat in Oegstgeest terecht zouden komen, maar de droom om een restaurant te openen bracht hen in deze mooie oude winkelstraat.

Door een geluk bij een ongeluk kwam, via vrienden, Pizzeria Da Erwin in Oegstgeest op hun pad. Het was meteen liefde op het eerste gezicht. Ze bliezen het restaurant nieuw leven in en gingen door onder de naam La Foccacia Grande

In 2023 verhuisde het restaurant naar een grotere locatie op de Terweeweg 5c en werd de naam La Focaccia Grande.

Chef Enzo

Chefkok Enzo staat al meer dan 40 jaar bij La Foccacia Grande in de keuken met evenveel energie en passie als op dag één. Met deze jaren ervaring in de keuken, brengt hij een stukje Sicilië naar uw bord. Verse sauzen, echte basilicum en frisse tomaten, dat zijn de bouwstenen van zijn authentieke gerechten.

Kom langs en proef zelf de kunsten van Chefkok Enzo. Reserveer uw tafel bij La Focaccia Grande en ontdek de authentieke smaken van Italië, gewoon hier, in het hart van Oegstgeest.

Reserveren

Reserveer nu uw tafel bij La Grande Focaccia en verzeker uzelf van een onvergetelijke Italiaanse culinaire ervaring. Waar wacht u nog op? Ontdek de smaak van Italië!

Reserveer direct een tafel

Afhalen

Wij bieden de mogelijkheid om op dinsdag, woensdag en donderdag eten af te halen. Op de overige dagen is het helaas niet mogelijk af te halen, maar u bent dan wel van harte welkom in ons restaurant.

071 – 204 62 25

© 2024 | Alle rechten voorbehouden La Focaccia Grande | Website powered by Donkeys & Co.