Restaurant-Pizzeria La Focaccia Grande

De lekkerste Italiaan van Oegstgeest

Kom heerlijk genieten van een fijne plek en fantastisch Italiaans eten!

ReserverenMenukaart

Mediterrane sferen, gastvrijheid en echt Italiaans eten zoals in Italië. Van de lekkerste antipasti zoals bruschetta of vitello tonato tot verse pasta’s zoals Tortelloni Tartufo met truffel of de spaghetti Al Frutti di Mare met verse zeevruchten.

De authentieke en traditionele gerechten worden bij La Focaccia Grande elke dag versbereid en dat proef je.

Van Zaandam naar Oegstgeest

Mylaine en Umit uit Zaandam hadden nooit bedacht dat ze op de Kempenaerstraat in Oegstgeest terecht zouden komen, maar de droom om een restaurant te openen bracht hen in deze mooie oude winkelstraat.

Door een geluk bij een ongeluk kwam, via vrienden, Pizzeria Da Erwin in Oegstgeest op hun pad. Het was meteen liefde op het eerste gezicht. Ze gaven het restaurant een upgrade en gingen verder onder de naam La Focaccia.

In 2023 verhuisde het restaurant naar een grotere locatie op de Terweeweg 5c en werd de naam La Focaccia Grande. De locatie op de Kempenaerstraat 71 blijft geopend voor het afhalen van onze Italiaanse gerechten en voor het geven van kinderfeestjes.

Chef Enzo

Siciliaanse Chef Enzo staat al meer dan 40 jaar in de Italiaanse keuken en blijft bij zijn geloof: zo staat hij bijvoorbeeld iedere dag het deeg vers te kneden en worden de sauzen altijd vers bereid.

Alle recepten zijn traditioneel en Siciliaans. Als er specifieke authentieke Italiaanse producten nodig zijn, gaan ze op zoek bij Italiaanse groenteboertjes en speciale groothandels.

Logo la focaccia Grande Oegstgeest

Wij zijn verhuisd!

Het restaurant is verhuisd naar een grotere locatie op de Terweeweg 5c.

Voor het afhalen van bestellingen blijven wij op de Kempenaerstraat 71
(vanaf dinsdag 14 november).

 

Reserveren   Bestellen

 

 

You have Successfully Subscribed!