Meteen naar de inhoud

Van Zaandam naar Oegstgeest

Mylaine en Umit uit Zaandam hadden nooit bedacht dat ze op de Kempenaerstraat in Oegstgeest terecht zouden komen, maar de droom om een restaurant te openen bracht hen in deze mooie oude winkelstraat.

Door een geluk bij een ongeluk kwam deze kans via vrienden op hun pad en het was meteen liefde op het eerste gezicht. Het warme voorgevoel, werd dubbel en dwars bevestigd door de fijne buren in de straat en ze willen dan ook nooit meer weg.

Chef Enzo

Siciliaanse Chef Enzo staat al meer dan 40 jaar in de Italiaanse keuken en blijft bij zijn geloof: zo staat hij bijvoorbeeld iedere dag het deeg vers te kneden en worden de sauzen altijd vers bereid.

Alle recepten zijn traditioneel en Siciliaans. Als er specifieke authentieke Italiaanse producten nodig zijn, gaan ze op zoek bij Italiaanse groenteboertjes en speciale groothandels.

Laat je meeslepen in mediterrane sferen, voel je thuis door de gastvrijheid en proef hoe echt Italiaans eten hoort te proeven. Van de lekkerste antipasti zoals bruschetta of vitello tonato tot verse pasta’s zoals Tortelloni Tartufo met truffel of de spaghetti Al Frutti di Mare met verse zeevruchten. De authentieke en traditionele gerechten worden bij La Focaccia elke dag versbereid en dat proef je.